Response 2009

Zeer de moeite waard
‘Het was een zeer interessante, praktisch bruikbare en leerzame training met veel praktische oefeningen zoals gesprekstechnieken. Ik heb altijd ambities gehad om een leidinggevende functie te bekleden maar wist niet hoe ik dingen moest aanpakken. Nu voel ik me zekerder. Het is als het ware een stappenplan om je teamafdeling te leren kennen en verbeteringen door te voeren, zowel op persoonlijk vlak als op projectmatig niveau. Tot nu toe zeer de moeite waard’.
Bart Stappers, Inalfa Roofsystems, juni 2009

Waardevol en belonend
‘Ik heb nooit lol gehad in het leren, en tot nu toe ben ik nooit op zo’n manier uitgedaagd om meer van mijzelf te maken. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze cursus mijn houding ten opzichte van het leren drastisch heeft veranderd. Daarbij is het in de praktijk toepassen van wat je geleerd hebt een zeer waardevolle en zichzelf belonende bezigheid’.
Marko Walhout, Inalfa Roofsystems, juni 2009

Turma had tien jaar eerder moeten komen
‘De cursus heeft veel van mijn gevoel en onbewust handelen bevestigd en dat geeft mij zelfvertrouwen omdat ik nu ook de achtergrond weet. De cursus heeft mij ook geleerd te spiegelen zodat ik mijn eigen zwakte en sterktes heb ontdekt. Als ik terugkijk zou ik zo direct weer beginnen aan de cursus. Sterker, ik zou graag willen dat het een vervolg krijgt voor mij persoonlijk door een coachingtraject met Theo Peeters zodat ik de puntjes op de i kan zetten. Het is voor mij een achtbaan van ervaringen geweest die ik voor geen goud zou willen missen. Hij had voor mij 10 jaar eerder moeten komen dan was het leren makkelijker geweest en was het in de praktijk makkelijker geweest’.
Ronald van Erp, supervisor Nedschroef, december 2009

De beste managementcursus die ik heb gevolgd
‘Ik heb in het verleden enkele managementcursussen gevolgd, maar de cursus van Turma is de beste die ik heb gehad. Theorie en praktijk worden in de vorm van opdrachten beoordeeld, waarbij zelfreflectie een belangrijk punt is. De gehele formule is zoals eerder aangegeven in harmonie! Ik kijk terug op een zeer leerzame cursus waardoor ik weer veranderd ben. Zou ik een dergelijke cursus nog een keer mogen volgen dan zeg ik weer ja!’
Mike Marteau, supervisor Nedschroef, december 2009

2017-08-15T09:51:19+00:00August 15th, 2009|