Response 2012

Evaluaties Pluim kinderopvang te Venlo: cursus afgesloten in Maart 2012.

“Ik heb alleen maar lof voor de manier waarop Theo de cursus heeft gegeven. Hij gaf iedereen de ruimte, liet ieder in zijn waarde, was prikkelend waar nodig en gaf genoeg ondersteuning. En bovendien is er door iedereen hard gewerkt en hebben we stappen gezet met name ook in een zakelijke aanpak.

Ik zou er zeker weer aan beginnen. Ik heb er handvatten door gekregen voor zaken die ik anders lastig had gevonden. Het moet anders en beter maar hoe pak je dat dan aan?”
Henny Pepels, Manager Stichting Kinderopvang Pluim Venlo 14 maart 2012

Ik zou er zeker weer aan beginnen, het heeft mij veel kennis en inzichten gebracht. Theo, bedankt voor het overdragen van al je kennis en ervaringen op dit gebied. En voor de feedback en kritische noten die je hebt teruggegeven.

Ik ben meer dan tevreden met de inbreng van Theo. De lesdagen zaten goed in elkaar, goed voorbereid en duidelijk. Soms werd ik wel eens een beetje moedeloos van een enkel commentaar bij de opdrachten maar ik begrijp ook wel dat een mens soms wat geprikkeld dient te worden om tot nadenken te komen. “
Marga Wormgoor, Manager Stichting Kinderopvang Pluim Venlo 14 maart 2012

“Ik vond de cursus goed, heel intensief maar alles kon toegepast worden, niet alleen op je werk maar ook privé . Ik voel dat ik wel gegroeid ben , als teamleider maar ook als mens heb ik allerlei nieuwe informatie gekregen en ben daar mee aan de slag gegaan, ik heb daarvan veel geleerd en sta ook wel anders in het leven dan hiervoor. Het plannen organiseren maar vooral het nadenken over hoe doe ik dit wat wil ik bereiken, of waar gaan we naar toe, vind ik een toegevoegde waarde. Ook als team Teammanagers zijn we gegroeid we kennen elkaar beter en weten elkaar te vinden, spreken soms een eigen Turmataal en zijn elkaars Turmaatjes.“
Marjon Wiltenburg, Manager Stichting Kinderopvang Pluim Venlo 14 maart 2012

“Wat mij bijgebleven is, zijn vooral de gesprekstechnieken. Daar heb ik mij ook ontzettend druk om gemaakt toen we daar aan begonnen. Ik keek er erg tegenop, zeker de gesprekken met de acteur. Ik heb in mijn logboek ook vermeld dat ik, na die tweedaagse, er anders tegenaan keek. Ik begon het bijna nog leuk te vinden. Ik heb er dan ook heel veel van geleerd. Ik vind dat ik in dit jaar erg gegroeid ben en dat ik soms dingen zeg of doe, die ik voorheen nooit gedaan of gezegd zou hebben. Als ik de cursus vanaf de eerste dag tot aan de laatste dag bekijk, vind ik het een hele goede cursus en ik zou hem zeker weer gaan doen. Voor mij was het een zeer zinvolle training.”
Monique Seelen, Manager Stichting Kinderopvang Pluim Venlo 14 maart 2012

“De kwaliteit zit hem in de toepasbaarheid ervan. Wat mij betreft een goede mix tussen theoretische kennis en verdieping en oefenen en praktijkopdrachten. De toepasbaarheid en het effect hiervan hebben we bij de bedrijfsbezoeken gezien en zien we ook in ons eigen werk. Dit proces is in gang gezet. Het ziekteverzuim daalt, delegeren is verbeterd, teams worden meer betrokken in het meten is weten etc.”
Ans Salemans, Manager Stichting Kinderopvang Pluim Venlo 14 maart 2012

2017-08-15T09:47:12+00:00August 15th, 2012|