Response 2013

‘Na de eerste modules plukte het voor mij al zijn eerst vruchten ik ben begonnen met plannen en registreren ik wist hoe KPI’’s werkten (door middel van de balanced score card) en hoe ik grafieken moest maken. Waar we op gestuurd werden tijdens de cursus was dat we minder moesten gaan fixen en dat we tijd moesten maken voor verbeteren en standaardiseren, dit was voor mij een lastige taak omdat ik graag wou bijspringen waarvan ik dacht dat dit nodig was en achteraf geen tijd had voor andere belangrijke taken’.Danny

‘Hoe ik mezelf zie naar een jaar cursus? In ieder geval een stuk wijzer en zeer trots op mezelf maar ook op mijn collega teamleaders. We hebben best veel aan elkaar gehad en doordat je met medewerkers van beide ploegen de cursus deed is de onderlinge band ook beter geworden.Jenny

– ‘Ik zie mijzelf nu een stuk zelfverzekerder en ben niet bang meer om voor een groep te staan en op het juiste moment er zelfs boven te staan wat nodig is als teamleader. Het was een zwaar jaar voor mij met momenten waarop ik dacht ik haal het nooit maar dan wisten mijn collega’s mij toch weer een impuls te geven en doorzetten. Achteraf denk ik dit heb ik toch maar gedaan en daar ben ik trots op. Mijn rugzak is goed gevuld, en draag ik met mij mee, maar niet als last.’Gerda

– ‘Ben ook heel anders naar mensen gaan kijken, me meer verdiepen in hoe ze zijn en wat ze kunnen en hoe een team beter kan functioneren.’ Richard

– ‘Deze cursus heb ik echt met plezier gevolgd. Alles was heel goed toe te passen en je had echt wat aan elkaar als groep. Dit had ik zeker niet verwacht toen we begonnen. Ook heb ik mij geen moment verveeld tijdens de cursus het werd allemaal op een manier uitgelegd zodat je toch geboeid bleef en het was begrijpelijk. De sfeer was ontspannen ook dat vond ik prettig. En sommige dingen een ware uitdaging!‘Jolanda

– ‘Ik ben heel ver gekomen ben meer zelfvertrouwen gekregen en heb een geringe afstand genomen van de praktijk en delegeer nu naar de mensen en laat de mensen het meeste zelf doen, ik coach nu alleen nog.’Aaldert

‘Ik zie wel dat ik het laatste jaar wel wat gegroeid ben (niet alleen in kilo’s). Ik durf wat meer op de voorgrond te staan, in het begin had ik nog wat moeite om mensen taken te geven en nu niet meer. Ook mijn team ziet mij nu als een teamleider’. Wim

Greep uit de evaluaties van Nedschroef:
Cursus had meer impact op mij, dan dat ik van tevoren had gedacht. Niettemin heb ik er veel van geleerd, en zit mijn rugzak weer vol. (Marc Swinkels SMF)
– Cursus is goed, misschien voor mij iets te zwaar maar ik heb er veel geleerd. De locatie is perfect en eten is te goed voor mij.(Frank Kuppens)
– Maar ik heb een heel positief gevoel overgehouden aan de cursus en ik zou hem dan ook zeker aanbevelen aan beginnende leidinggevende. Maar ook managers die al langer in het vak zitten kunnen er zeker veel van opsteken. (Roel Manders)
We zijn nu bijna 1 jaar bezig, ik kan zeggen dat de resultaten goed zijn, ik krijg regelmatig complimenten over dat wij de geleerde stof toepassen in de praktijk.(Ali Sancar)”

cimg1744
029 016

End-evaluation Management development: Inalfa Roof systems
January 2013:
Some reactions.
“I feel very good about the whole content of the MD Course. For myself, the last Perspective was absolutely the best. Coaching and leadership styles, good to have more insights in these topics. The TEDx was new, I was very nervous before it, but after it a good feeling. I also could work on my pitfalls in Conversation Techniques, showing empathy and be patient to listen to the other person’s story. When you ask me to change something, I wouldn’t  know what. The balance of all topics and activities in the Course was okay for me. If I had known before what I know now, I would not hesitate to step in the MD Course again. It is absolutely a good Course to increase your maturity level, not only for yourself, but also for your team and your department”.
Ralph Denessen Manager Material Handling

“In general it was a high level course, since it was not a question of just giving answers, reading books and learning the theory, but about evaluation, selfreflection, changing behavior and putting theory into practice. Very personal and confronting in many aspects and therefore difficult. I think the best way of learning.”
Larry Mertens, Customer Focus Leader Vanray

“If I had to make the choice again; yes, I would do it again without a doubt. I was a bit critical about the course before I knew any of its content, because I have seen many trainings/courses that focus so much on textbook theory and limited participation/involvement by the rest of the organization or teacher. This course showed me that there is a higher level of courses possible that feel almost tailor-made to your person and organization. I don’t see the necessity to change anything. The end result gave me more than I was aiming for. Especially the last months gave me a good chance to practically apply my newly gained skills and knowledge, and the effect is becoming visible. Not only my team is growing, but also I am more comfortable and capable to handle leadership responsibilities. Please don’t change the push of the trainees out of their comfort-zone.”
Lasse Hanneman CFT leader Krakovany (Slo)

‘I cannot say any negative aspect about Theo. Theo was always exactly on time, always prepared. Was able to maintain “peace and order” with and between course participants. Teaching method and explanation were at a high level.’
Martin Masár, Line manager Krakovany

“I have changed my behavior, this course helps me to think also about other things, like team, personality tests, planning, ect. I am glad that I got this opportunity and that I could participate in this course.”
Matúš Goč-Benka , Quality Assurance Engineer Krakovany

 

2017-08-15T09:47:24+00:00August 15th, 2013|