Welkom Robert Greve!

In 2018 gaan we knallen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, maar doen we met een ondernemend en ambitieus team. We zijn 2018 lekker begonnen met het tot stand brengen van mooie matches. En ondanks dat het jaar 2018 de koudste dag van het jaar al heeft bereikt hebben we een vonk gevonden! We mogen namelijk gelijk een nieuwe collega aan je voorstellen. Deze week is Robert Greve gestart.

Robert komt Turma versterken als opleidingsdeskundige/ trainer. Robert komt uit het Oosten van het land, namelijk Emmer- compascuum. Hij is opgegroeid in Barger- compascuum. Op zijn 17de is hij het leger ingegaan en heeft daar diverse functies vervuld en missies gedraaid. Tijdens de periode in het leger heeft Robert ook nog een HBO in management behaald. En is daarna begonnen bij Scania waar hij meerdere leidinggevende functies heeft vervuld. Ook tijdens deze periode begonnen de studiekriebels op te spelen. Robert heeft in deze periode zijn Post-HBO bedrijfskunde behaald. Daarna heeft hij een Lean Black Belt certificaat behaald. We kunnen wel zeggen dat hij mooie ervaringen en expertises meeneemt naar Turma.

Robert heeft in een ver verleden de opleiding bij Turma gevolgd. Wie weet zijn er nog meer overeenkomsten? Daarom een interview tussen Juul en Robert. Ze hebben elkaar diep in de ogen gekeken. Lees je mee wat de antwoorden en vragen zijn?

Juul trapt af: Heb je kinderen? Robert: 3 kinderen allemaal jongens. 5 jaar en een tweeling van 3 jaar.
Juul: Zei je omgeving niet je bent gek, naar Limburg!? Robert: Nee, eigenlijk niet. Er werd eerder gezegd: Dit hoort bij jou en past bij je ambities. Ik ben heel avontuurlijk ingesteld. Het is niet echt een wereldreis, maar als je in Epen naar buiten kijkt denk ik waar ben je belandt? Ik zie dit als een avontuur en uitdaging om het beste uit mezelf te halen. Juul: Dus ieder weekend op en neer? Robert: Nu nog wel. Ik ben wat dat betreft best impulsief. Op vrijdag na het werk zou ik best wat vliegreisjes willen maken. Zo ben ik 5 weken geleden nog naar Praag geweest en in oktober naar Israël.

Juul: Hoe heb je destijds de Turma opleiding ervaren? Robert: Turma kwam in beeld tijdens mijn post hbo traject. Tijdens de intake viel het op dat er veel overlap in zat en dat werd voor beiden opleidingen gebruikt. Het was een MD traject waar mij theorie is aangereikt die ik direct in de praktijk kon toepassen. Juul: 2 opleidingen en een fulltimebaan lijkt mij heel intensief? Robert: Het was een intensieve en leerzame periode waarin ik een goed beeld van mezelf heb gekregen, een andere kijk op mijn eigen afdeling, maar ook mijn collega’s beter heb leren kennen. Alle aspecten op het gebied van leiderschap zijn intensief aanbod gekomen. Vooral niet te vergeten de 1 op 1 coaching momenten die voor mij zeer waardevol waren. En ja, soms kom jij jezelf even tegen en het was niet altijd even leuk. Als toetje een Tedx (zie onderstaande foto uit het archief), waarbij een ieder uit zijn comfort zone werd getrokken en een podium kreeg voor familie, vrienden en collega’s om een bepaalde boodschap uit te dragen. Een unieke ervaring! Ik geloof in de praktische manier van opleiden zoals Turma het doet. Juul grapt: tot zo ver het promotiepraatje.

Robert: Hoe kijk jij tegen Turma aan? Juul: Wat ik mooi vind aan Turma is dat de cursist het direct kan toepassen in zijn werk. De praktische toeslag waar de klant daadwerkelijk iets aan heeft. Het maatwerk. Tja met zo’n vraag wordt het al gauw een pr praatje…

Juul: Hoe zie jij Turma? Robert: Ik heb het beeld, ik ken Theo een tijdje heb zelf het traject gedaan. Naast het werk, vond ik het leuk om op het Friesland college en Deltion college gastlessen te verzorgen. Ik wilde eigenlijk een eigen onderneming starten naast mijn baan gericht op strategie, leiderschap en verbeteren. En toen kwam Theo op zijn pad.

Robert: Hoe heb je de afgelopen periode ervaren? Juul: Ik heb enorm veel geleerd en gezien in korte tijd. Opleidingen gemaakt en gegeven voor verschillende bedrijven. Veel nieuwe mensen ontmoet, maar ik realiseer me ook dat er nog veel geleerd moet worden. Gelukkig is de studie (PMsc bij Nyenrode) goed toe te passen in het werk. Dat scheelt al veel. Robert: Krijg je werk en studie gecombineerd? Juul: Tot nu toe wel, het lukt steeds beter. Mooie is dat je het meteen kan toepassen.

Juul: Wat zijn je Hobby’s? Robert: Ik mag graag reizen en sporten. Ik ben behoorlijk ondernemend met passie en gedrevenheid. Stabiliteit/ warm bad voelt voor mij niet goed, ik wil altijd meer. Stabiliteit in privé vereiste, maar verder liever druk hectisch dan kom ik in mijn kracht.

Wij wensen Robert Greve veel succes met zijn start bij Turma. Mocht je vragen hebben dan mail gerust naar r.greve@turma.nl

Eindpresentatie Robert Greve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-03-06T15:16:08+00:00March 5th, 2018|