Start MD 2 voor VDL Nedcar

Start MD 2 voor VDL Nedcar.

VDL Nedcar heeft de smaak te pakken. De eerste groep MD’ers zijn onlangs afgestuurd. We zijn gestart met MD 2. Direct een stevig onderwerp wat natuurlijk voor VDL Nedcar erg belangrijk is: strategie.  Actualiteit, met de neus op het nieuws, transparantcy en  goed geïnformeerd over de in- en outs van het bedrijf is voor deze hogere kaderopleiding erg belangrijk. Als de CEO en de strateeg van de organisatie komt vertellen waar het bedrijf naar toe gaat of zou moeten gaan is aan deze waarden  voldaan.  Welnu dat was een belangrijk onderdeel van de eerste moduul. Nu zijn de cursisten aan de slag om de strategie van de eigen afdeling vast te stellen en … men mag de strategie van VDL Nedcar bestuderen en ook terugkoppeling geven aan de inleiders. Wat mis je? Wat kan beter, enz. Een superleuke opdracht.

Line-up: wie is de jongst? Wie heeft de meeste ervaring als leidinggever/ster? Enz.

 

2019-03-20T13:56:42+00:00March 20th, 2019|