Start MD 2 voor VDL Nedcar

Start MD 2 voor VDL Nedcar

VDL Nedcar heeft de smaak te pakken. De eerste groep MD’ers zijn onlangs afgestuurd. We zijn gestart met MD 2. Direct een stevig onderwerp wat natuurlijk voor VDL Nedcar erg belangrijk is, namelijk strategie.  Actualiteit, met de neus op het nieuws, transparantie en goed geïnformeerd blijven over de in en outs van het bedrijf is voor deze hogere kaderopleiding erg belangrijk. Als de CEO en de strateeg van de organisatie komen vertellen waar het bedrijf naar toe gaat of zou moeten gaan is aan deze waarden  voldaan.  Welnu, dat was een belangrijk onderdeel van de eerste module. Nu zijn de cursisten aan de slag gegaan om de strategie van de eigen afdeling vast te stellen en mogen zij de strategie van VDL Nedcar bestuderen en een terugkoppeling geven aan de inleiders. Wat mis je? Wat kan beter, enzovoort. Een superleuke opdracht.

Line-up: wie is de jongste? Wie heeft de meeste ervaring als leidinggever/ster? Enzovoort.

 

2019-07-23T21:41:53+00:00March 20th, 2019|