Tussentoets en bedrijfsbezoek Brabantia & Schneider

Er is een cursusgroep bestaande uit acht medewerkers van Brabantia en twee medewerkers van Schneider electric te Helmond. Beide bedrijven zijn bij elkaar op bezoek geweest. De deelnemers keken zich de ogen uit. Schneider in grootte, orde en netheid en strak georganiseerd. Brabantia, met zijn grote variëteit van producten en de grote aantallen.

Toeval of niet, er stond een Brabantia Truck bij Schneider?

Beide groepen zitten in een cursus. Meestal is er les in Maaseik. De praktijk is in de eigen bedrijven. De mensen van Brabantia zijn onlangs geslaagd voor hun tussentoets. Een spannende ervaring met nogal wat gevolgen voor de mensen in deze teams.

 

Hieronder een kleine impressie van de bedrijfsbezoeken.

 

2019-07-23T16:46:49+00:00March 31st, 2019|