Coördinatoren VDLNedcar: gefeliciteerd!

In 2018 zijn vier groepen coördinatoren gestart. Een geupdate traject van tien maanden, waarbij de lat nog wat hoger is gelegd dan bij de vorige groepen. We zijn begonnen met bedrijfskundige aspecten als het meten van je afdeling, met andere woorden de verschillende stuurmechanismen van een coördinator. Het formuleren en creëren van een team, leiderschapsstijlen, persoonlijke ontwikkeling en de gesprekstechnieken die benodigd zijn bij de functie. Er is actief verbeterd op de verschillende afdelingen middels Kata, het A3 rapport en andere verbeteringen. Er is veel bespaard, opgeleverd en efficiënter gewerkt op kwaliteit, aantallen en kosten. In de groepen zitten mensen uit de hele fabriek, logistiek, bodyshop, assemblage of uit de paint. Dat maakt het een dynamische groep, waardoor de cursisten meteen een snel netwerk binnen de fabriek krijgen. Binnenkort zullen de volgende drie groepen starten.

In samenwerking met EVP Rene Vounckx en Turma werden de coördinatoren met familie en vrienden feestelijk ontvangen. Na een korte presentatie van de coördinator zelf werd het certificaat door de rayonleider met een mooi woordje uitgereikt. Een groot compliment voor de deelnemers!

De lat is hoger gelegd en het niveau is aanzienlijk verbeterd. Dat was ook te zien aan de schitterende presentaties.

Hieronder een voorbeeld ter illustratie:

2019-07-23T01:01:22+00:00April 15th, 2019|