Gefeliciteerd Coördinatoren VDLNedcar

In 2018 zijn 4 groepen coördinatoren gestart. Een geupdate traject van 10 maanden, waarbij de lat nog wat hoger is gelegd dan de vorige groepen. We zijn begonnen met bedrijfskundige aspecten als het meten van je afdeling m.a.w. de verschillende stuurmechanismen van een coördinator. Het formuleren en creëren van een team, leiderschapsstijlen, persoonlijke ontwikkeling en de gesprekstechnieken die benodigd zijn bij de functie. Er is actief verbetert op de verschillende afdelingen, middels Kata, het A3 rapport en andere verbeteringen. Er is veel bespaart, opgeleverd of efficiënter gewerkt op kwaliteit, aantallen of kosten. In de groepen zitten mensen uit de hele fabriek, logistiek, bodyshop, assemblage of uit de paint. Dat maakt het een dynamische groep, waardoor de cursisten meteen een snel netwerk binnen de fabriek verkrijgen. Binnenkort zullen de volgende 3 groepen starten.

In samenwerking met EVP Rene Vounckx en Turma werden de coördinatoren met familie en vrienden feestelijk ontvangen. Na een korte presentatie van de coördinator zelf werd het certificaat door de rayonleider en een mooi woordje uitgereikt. Een groot compliment voor de deelnemers.

De lat is hoger gelegd, het niveau is aanzienlijk hoger. Dat was ook te zien aan de schitterende presentaties.

Hieronder een voorbeeld ter illustratie:

2019-04-15T14:46:01+00:00April 15th, 2019|