Proficiat teamleaders Scania!

Een groep teamleaders van Scania ontving op donderdag 27 juni 2019 het certificaat. Dit is inmiddels het achtste traject en de zevende groep teamleaders. Wij zijn erg blij met een tevreden en trouwe klant als Scania Meppel.

De teamleaders zijn in september 2018 aan een intensief traject begonnen met thema’s als persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken, leiderschap, teams en verbeteren en coaching. Deze onderwerpen sluiten aan bij de dagelijkse werkzaamheden van een teamleader.

Afsluiting

De cursisten werden op drie manieren beoordeeld: 1. De opdrachten cq de toepassing in de praktijk. 2. Een toets. 3. Een presentatie aan een niet- direct- leidinggevende en iemand uit het echelon boven de directe leidinggevende. Hiermee wordt niet alleen geregeld dat de procedure van de beoordelaars onafhankelijk plaatsvindt maar ook dat de verankering van hetgeen de teamleader heeft geleerd in de organisatie is verzekerd. Direct daarna krijgt de cursist te horen of hij is geslaagd en wat de vervolgstappen zijn. Op 27 juni vond de uitreiking plaats, ingeleid door locatiedirecteur Erik de Gilde. Vervolgens kreeg iedere cursist de tijd om zich kort voor een volle zaal te presenteren. Dit was best wel spannend, maar iedereen was tot in de puntjes voorbereid. Het certificaat werd uitgereikt door Geert Aulbers, Hoofd HRM, SPS en SHE. Na de uitreiking kreeg de (ex)cursist de gelegenheid om de familie, vrienden en kennissen rond te leiden op de werkplek.

Teamleaders, van harte gefeliciteerd!
De achtste groep teamleaders start na de zomervakantie.

2019-07-23T22:23:47+00:00June 29th, 2019|