Gefeliciteerd Brabantia!

Gefeliciteerd! Het middenkader van Brabantia is afgestudeerd.

Na ongeveer 1 jaar en 8 modules verder hebben de cursisten laten zien dat ze een manager zijn die zijn/ haar afdeling beheerst en verbeteringen door kan voeren. Dat de cursisten een pittige periode hebben zal niemand ontkennen. Enkele onderdelen van deze opleiding waren doelen, balanced scorecard, persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken, leiderschap, verbeteren en coachen.
Een moduul bestond uit een tweedaagse training op een externe locatie in Maaseik. Hierbij werd de theorie aangereikt die ze vervolgens konden toepassen in de praktijk.
Afgelopen dinsdag zijn de eindpresentaties geweest en hebben ze deze intensieve periode afgerond. Hierbij hebben ze laten zien middels een audit aan de lijn en een presentatie hoe ze al het geleerde toepassen. Maar ook welke stappen ze persoonlijk hebben gemaakt en welke hindernissen nog moeten worden overwonnen. En zijn ze nu klaar…. Nee integendeel nu begint het pas. Succes met de stijgende lijn door te zetten!

Namens Turma Proficiat met jullie behaalde resultaat!

2019-10-07T18:01:34+00:00October 7th, 2019|