Insights Discovery

Een kleurenpallet waar veel over wordt gesproken. Onze eerste ervaring was: Is dat niet wat blij? Kleurtjes en inspelen op elkaars kleur??? Niets is minder waar. Het profiel dat uit de vragen rolt is zo uitgebreid en diepgaand dat het net lijkt of er is gesproken met vrienden, familie, kennissen, medewerkers en leidingsgevers van nu en vroeger. De spiegel wordt voorgehouden en die klopt.

 

Insights Discovery gebruiken we veel. In teams, in de trajecten, maar ook in de coaching trajecten. Het geeft inzicht in waar je sterkte en zwaktepunten zitten in vele gebieden (communicatie, team, managementstijl etc.). Dit profiel geeft ook aan waar je valkuilen zitten en waar je bewust actiever aan kunt werken.

Daarnaast geeft het als manager ook inzicht in je team. Je leert de relaties versterken en de toegevoegde waarde van je medewerkers beter in te zetten. Naast dat het een leuke dag is, geeft het ook resultaat door af te sluiten met concrete doelen die worden opgevolgd.

Wil je meer weten, neem vrijblijvend contact op.

 

2019-10-14T07:30:06+00:00October 13th, 2019|