Gefeliciteerd Brabantia!

Het middenkader van Brabantia is afgestudeerd.

Na ongeveer 1 jaar en 8 modules verder hebben de cursisten laten zien dat ze een manager zijn die zijn/ haar afdeling beheerst en verbeteringen door kan voeren. Dat de cursisten een pittige periode hebben zal niemand ontkennen. Enkele onderdelen van deze opleiding waren doelen, balanced scorecard, persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken, leiderschap, verbeteren en coachen.
Een moduul bestond uit een tweedaagse training op een externe locatie in Maaseik. Hierbij werd de theorie aangereikt die ze vervolgens konden toepassen in de praktijk.
Afgelopen dinsdag zijn de eindpresentaties geweest en hebben ze deze intensieve periode afgerond. Hierbij hebben ze laten zien middels een audit aan de lijn en een presentatie hoe ze al het geleerde toepassen. Maar ook welke stappen ze persoonlijk hebben gemaakt en welke hindernissen nog moeten worden overwonnen. En zijn ze nu klaar…. Nee integendeel nu begint het pas. Succes met de stijgende lijn door te zetten!

Namens Turma Proficiat met jullie behaalde resultaat!

Uit de evaluatie:

Ik vind van mezelf dat ik enorm geëvolueerd ben. Ik heb geleerd om los te laten en daardoor heb ik zelfstandige shiftleaders ontwikkeld die me elke dag aangenaam verrassen. Door het regelvermogen omlaag te brengen en mijn tijd goed te plannen, haal ik veel voldoening uit mijn werk en kom ik toe aan belangrijke taken, die er vroeger wel eens inschoten…” Linda

“De opbouw van de cursus zat goed in elkaar. De opdrachten zorgde ervoor dat je met alle gegevens zelf aan de slag moest gaan. De opvolging en feedback van de lesgevers waren voldoende en op maat van de cursist. Ook de volgorde van de modules sloot mooi aan bij de nood van de cursist…” Ines

“Algemeen oordeel: de cursus is een verrijking voor me geweest al

s persoon op het werk en thuis. De cursus heeft me handvatten gegeven hoe beter mensen te benaderen , om effectiever en efficiënter om te gaan met mijn tijd. Ik voel me goed en gesterkt…” Robert

“Wat me bij blijft is zeer zeker altijd leuke cursusdagen. Nooit met tegenzin heen gegaan en altijd met een “feel good” teruggekomen. Zal ook vaak terugdenken aan het vele huiswerk. Was ik niet meer gewend. Het was een heftig jaar maar het was het waard. Heb natuurlijk ook wel eens gevloekt maar ook momenten gehad die “kicken” waren. Tsja, nog een keer dan zou ik sowieso dingen anders aanpakken. Betere voorbereidingen doen en met iets meer discipline.” Arie

“Ik ben mij beter gaan leren kennen tijdens de cursus en zie welke fouten ik maak. Hier ga ik in de toekomst ook proberen rekening mee te houden zodat door te oefenen het mij steeds beter af gaat gaan. Alle modules hebben hun nut bewezen en er zit een schat van informatie in om mee aan  de slag te gaan, module 7 en 8  zijn deze die mij het meest bekoren…” Marc

“Ik heb een zeer goed gevoel bij de docent Theo. Er was voldoende ondersteuning en ik kon bij hem altijd terecht. Zijn lessen waren voorbereid en zijn methode van lesgeven was zeer goed. Hij kan de leerstof zeer goed en aangenaam brengen. Een man die zijn vak zeer goed kent, de cursisten zeer goed aanvoelt en heel goede gesprekken met de cursisten kan voeren.”  Frank

“Totale beoordeling is zeer positief. Natuurlijk wel tevreden dat het er bijna op zit omdat het toch wel extra workload met zich meegebracht heeft. Theo blijf zeker verder doen op deze manier en dan zullen er nog veel meer tevreden cursisten volgen! Dank je wel!!” David

2019-11-19T13:54:43+00:00November 18th, 2019|