Vacature

Vacature: Opleidingsmanager, trainer

Over Turma

Turma staat voor TURn Myself Around.

Onze medewerkers zijn belangrijk voor het succes van Turma, daarom investeren wij in de ontwikkeling van de talenten van onze werknemers. Wij zijn daarom op zoek naar een bevlogen opleidingsmanager als spil in onze Turma strategie. Turma gelooft in een praktische benadering en streeft naar een actieve leercultuur. Wij bieden opleidingen aan voor alle niveaus binnen de organisatie van onze klanten.

Waardevol werk dat veel voldoening schenkt. Dat heeft Turma te bieden. Aan mensen die, net als wij, gedreven worden door resultaat, kwaliteit als motto hebben en organisaties fundamenteel willen verbeteren. In deze functie ga je je bezighouden met het ontwikkelen en verzorgen van trainingen voor onze klanten. Samen met ons team bouw je nieuwe ontwikkelprogramma’s, trainingen en verbeter je het bestaande curriculum. Hierbij werk je nauw samen met verschillende interne divisies van de klant.

Uitwerken van trainingen, tools en materialen weet jij zelfstandig op te pakken. Daarnaast weet je als geen ander inspirerende trainingen te geven op verschillende niveaus binnen de organisatie van de klant. Je daagt jezelf uit en bent altijd op zoek naar nieuwe en aantrekkelijke manieren van kennisoverdracht en gedragsontwikkeling. Daarbij weet je zorg te dragen voor alle benodigde materialen voor een training.

Wat neem jij mee?

  • Je beschikt over een WO opleiding in onderwijskunde/ MBA/ Bedrijfskunde of andere gerelateerde opleiding.
  • Ervaring met leiding geven is een pre.
  • Affiniteit met opleiden in het bedrijfsleven.
  • Organisatorisch en communicatief sterk.
  • Ervaring in het analyseren van leerbehoefte en het managen van klanten/stakeholders.
  • 1- 3 jaar ervaring met onderwijs ontwerpen en trainingen geven (bij voorkeur didactisch onderbouwd).
  • Bereidheid om marketing uit te voeren.
  • Ervaring/ bereidheid om te werken op en met de werkvloer.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands & Engels (mondeling en schriftelijk).

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantie toeslag, willen we je helpen om het beste uit jezelf te halen en geven we je graag de kans om te groeien en je verder te ontwikkelen. Turma vereist hoog opgeleide collega’s. Om dit te realiseren geven we je de kans om een opleiding te volgen.

Vacature informatie

Bij vragen bel +31 633870404 of mail naar j.peeters@turma.nl
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief. Deze kun je richten aan Juul Peeters, waarna wij graag contact met je opnemen.

Klik hier om de vacature in pdf te downloaden.

2020-01-07T10:26:55+00:00January 6th, 2020|