Volhouden in Coronatijd

Een tijdje terug kwam een artikel voorbij met een psychologisch randje. Samengevat de mens moet iets hebben om naar uit te kijken. In Corona-tijd en wellicht zelfs nu nog ontbreekt het vaak aan dat perspectief. Remedie: “Geef elke dag een doel, hoe concreter, hoe beter. En plan leuke dingen in, hoe klein ook.” volgens het artikel.

Dat geldt ook voor de Turma trajecten. We beginnen de eerste module met doelen. Wat wil je? Hoe ga je dat doen? Zet er eens een tijd en datum bij? Maak het SMART. Voor jezelf, zakelijk en privé maar ook wat je wil bereiken met je team, met je prestatie indicatoren en soms zelfs met je carrière.

Dus: Een doel formuleren werkt en geeft perspectief op dag basis maar ook op de lange termijn.

Het betreffende artikel: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-mens-heeft-voorpret-nodig-dus-kunnen-we-wel-zonder-coronavrije-stip-op-de-horizon~b451fef6/?fbclid=IwAR1A83DKwaorbNK0b1ArmdaGECMlT6AJkCM266sZ4gtDJE6Z_VJ8rmPqNks

2020-09-22T19:38:59+00:00September 22nd, 2020|