Met trots kondigen we aan dat:

  • Draftex, een nieuwe klant!

Wat doet Draftex?

Draftex is een Duits gevestigd bedrijf. Bij Draftex maakt men rubbers. In het Duits Gummi genaamd. De grootste klant van Draftex is op dit moment BMW, maar ook Lightyear heeft hier orders lopen. Denk bij rubbers aan portier, raam, achterklep en rubbers voor de motorkap. Dit is een kwalitatief product dat waterlekkages in de auto’s voorkomt. Deze rubbers worden gesneden, omgebogen, getransporteerd enz. De teamleiders die er werken hebben veel ervaringen. Een mooie klant die past bij Turma en het track record van Turma.

Draftex en Turma
De intakes hebben plaatsgevonden. Vanuit daar is een dialoog ontstaan over de individuen, behoeften en het leertraject. Vanuit dit startpunt gaan we beginnen met 2 groepen teamleiders. De cursus zal in het Duits worden gegeven. Een mooie uitdaging, waarbij Turma de teamleiders naar een hoger niveau te helpen.

Goed nieuws!


Fingers Crossed!

Nee, Marc en Hugo nu even niet!

Crossed Fingers vandaag en morgen. Eindelijk begint ons klantenbestand weer op sterkte te raken. En we hebben er super zin in. Maar……
er komt weer een persconferentie. Het is niet de eerste keer dat er dan gevraagd wordt terughoudend te zijn met het werken in groepen.
Tja… dat is wat we doen. En gezondheid gaat ook voor ons boven alles…. Maar toch… nu even niet: geen lock down of drastische maatregelen, want dan zitten we weer op onze handen.