Een schitterende nieuwe klant met een mooie uitdaging.

We gaan beginnen bij Xella te Koningsbosch

Wat is Xella?

Xella te Koningsbosch is een kalkzandsteenfabriek. Het woord zegt eigenlijk al genoeg.
Xella is bekend in de bouw en meer dan dat. Het heeft diverse bouwoplossingen voor diverse wensen. Denk aan Prefab, duurzaam en een groot pallet aan bouw systemen. Naast dat Xella Koningsbosch een mooi bedrijf is, ligt het ook nog eens op een schitterend locatie, midden in het groen, omsloten door water en vlakbij de Duitse grens. Ook medewerkers van locatie Landgraaf zullen aansluiten bij deze trajecten. Zo wordt het een traject op maat voor Xella.

Wat gaat Turma doen?

Xella heeft teamleiders in de zagerij en productie. Er worden twee groepen teamleiders opgeleid die het op maatgemaakte teamleider programma gaan volgen. Ook de sectiemanagers zullen een flink opleidingstraject ondergaan. Een super klant! Met een supertrajecten!

In mei starten de intakes. We kijken ernaar uit om een mooie samenwerking met Xella aan te gaan.