In het verleden hebben we veelvuldig prettig gewerkt bij Brabantia. Inmiddels zijn we opgestart met een shiftleader traject en een traject voor de supervisors.


Brabantia

Brabantia is u wellicht bekend van de prullenbakken en is inmiddels bekend om veel meer dan dat. Kijkt u maar eens op https://www.brabantia.com/nl/  Deze artikelen gaan de hele wereld over. Een naam die staat voor kwaliteit. De fabriek waar Turma aan de slag gaat ligt in Overpelt (België).

Wat gaat Turma doen?

Brabantia heeft in de cursus zowel leidinggevenden op productie als op logistiek. De groep supervisors is onlangs gestart met de eerste moduul en de groep shiftleaders gaat dat binnenkort doen. Beide trajecten zijn op maat gemaakt voor Brabantia en sluiten aan bij de wensen en behoeften van de fabriek in Overpelt.

Een super klant! Met een supertrajecten! We kijken ernaar uit om een mooie samenwerking met Brabantia aan te gaan.