EKK Eagle Simrax

Door het woord Eagle zou je wellicht denken dat het een Amerikaans bedrijf is, maar het is van Japanse eigenaars. Bij EKK Eagle Simrax maakt men met name afsluitingen voor bijv. airco systemen en waterleidingen. Het is een zeer schone fabriek met veel technische werkplekken. EKK Eagle Simrax is een toeleverancier van met name de automotive industrie.


Wat gaat Turma doen?

Bestand:Kloster-Rolduc-Abbey.JPG

EKK Eagle Simrax heeft diverse leidinggevenden waar een programma op maat voor is gemaakt. De eerste moduul heeft onlangs plaatsgevonden op het schitterende landgoed van Abdij Hotel Rolduc. Hier is hard gewerkt aan het opzetten van de eerste meetindicatoren, omgaan met mensen en de eerste aanzet gemaakt met gesprekstechnieken. Best een uitdaging omdat er leidinggevers uit diverse lagen uit de operatie in één groep zitten. Uiteindelijk heeft Turma het zo ingericht dat deze lagen elkaar versterken tijdens de cursus. Al met al een succesvolle eerste moduul, zie de gemiddelde cijfers in de afbeelding hieronder. Nu moet men aan de slag met de opdrachten om er ook praktisch nut uit te halen.
Veel succes allemaal!

Een super klant! Met een supertraject! We kijken ernaar uit om een mooie samenwerking met EKK Eagle Simrax aan te gaan.