De zomervakantie ligt alweer een maand achter ons. Inmiddels zijn er mooie ontwikkelingen gestart en doorgezet:

Xella strategische dag waarin  CTO dhr. van Briel aftrapt en een overview gaf van Xella. Hij heeft het beleid en de grote lijnen van Xella toegelicht. Hoofd HR mevr. Debipersad presenteerde haar visie en het HR beleid. Bedrijfsleider locatie Koningsbosch dhr. Parren en bedrijfsleider dhr. Coolen van locatie Landgraaf bespraken de plannen en problematieken vertaalt in acties middels een door hen opgesteld businessplan. Dit is gedaan voor zowel de teamleiders als de sectiemanagers. Een zeer interessante dag.

Brabantia de strategische dag heeft plaatsgevonden vóór shiftleaders en supervisors. We zijn gestart met de moduul gesprekstechnieken waarin vele gesprekken worden besproken en daarna worden ingeoefend middelen behoefte en praktijkproblematieken door een gesprektechnieken- actrice Tet van der Donk.

Scania Meppel de intake gesprekken voor teamleidersgroep 10 zijn gestart. Een jubileum! Een zeer trouwe klant waar we langdurig mee samenwerken. Dank voor het vertrouwen.

Schneider Electric, de groep teamleiders werkt toe richting afronding. Een spannende en intensieve periode waarin verbeteren van de afdeling centraal staat.

EKK Eagle Simrax we gaan door naar de module gesprekstechnieken. Daarin krijgen de cursisten eerst de gesprekken. Deze worden ingeoefend door een Turma docent. De dag erna kan de cursist eigen praktijksituaties oefenen met de actrice.